Koulutukset, julkaisut & tiedotukset

Nuorisopsykoterapeuttikoulutus

Pohditko psykoterapiakoulutusta? Kaipaatko työkaluja vaikeisiin ongelmiin, tai erityisesti nuorten kanssa työskentelyyn?

Nuorisopsykoterapeuttikoulutus

Nuorisopsykoterapia-säätiö aloittaa uuden nuorten psykodynaamisen yksilöpsykoterapiakoulutuksen yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. Koulutus alkaa syksyllä 2019, hakuaika keväällä 2019. Saat lisätietoja klikkaamalla turkoosia ”Nuorisopsykoterapeuttikoulutus”-tekstiä yllä.

Kouluttajakoulutus

Oletko psykodynaaminen psykoterapeutti?

Kouluttajakoulutus

Lisää työkaluja tarjolla työnohjaukseen ja kouluttamiseen mutta myös potilastyöhön kouluttajakoulutuksesta. Nuorisopsykoterapia-säätiö järjestää Helsingin Yliopiston hyväksymiä psykodynaamisia psykoterapeuttikouluttajakoulutuksia. Seuraava alkaa syksyllä 2019. Hakutiedot: klikkaa yllä olevaa turkoosia otsikkoa ”Kouluttajakoulutus”.

Nuorisopsykoterapiasäätiön koulutuspäivät 17.-18.5.2019

NANCY MCWILLIAMS: Mikä nuorta vaivaa?

Nuorisopsykoterapiasäätiön koulutuspäivät 17.-18.5.2019

Psykoanalyytikko (PhD) Nancy McWilliams on ansioitunut psykoterapiakouluttaja, kirjoittaja ja luennoitsija, jonka yksi keskeinen käsittelyalue on se, kuinka arjen työssä havaittuja ilmiöitä voi kuvata ja jäsentää. Psykoterapian soveltaminen erilaisiin vakiintuneisiin persoonallisuuden kuvaamisen tapoihin on hänen ydinosaamistaan. Tulevassa koulutuksessa yleisen lähestymistavan esittelyn lisäksi keskitytään syvällisemmin kahteen tuttuun mutta vaikeasti autettavaan ryhmään – itseään laiminlyövät ja satuttavat, masentuneet nuoret ja toisaalta eristäytyvät ja epäluuloisuuteen taipuvat nuoret ja nuoret aikuiset. HUOM! Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaa uusin kirja: Kuuntelemisen taito

Nuorisopsykoterapian erityiskysymyksiä 19

Tilaa uusin kirja: Kuuntelemisen taito

”SITÄ KUUSTA KUULEMINEN...” ohjaa sananlaskukin puhuttelevalla tavalla. Psykoanalyyttisesta psykoterapiasta kiinnostuneen se voi johtaa pohtimaan sitä, mikä on ominaista juuri psykoana- lyyttiselle psykoterapialle. Tähän kokoelmaan on koottu tekstejä, jotka lähestyvät rikastuttavilla tavoilla psykoanalyyttiselle lähestymistavalle ominaista pyrkimystä asettua psykoterapeuttiseen yhteyteen, sekä koosteita Nuorisopsykoterapia-säätiön koulutuspäivien esityksistä.

Tiedotusasia

Tiedotusasia: MISTÄ RAKKAUS ALKAA – Kuvia kantanäystä, kasvusta, rakkaudesta…

Itä-Suomen psykoterapiayhdistys järjestää perinteisen Lokaseminaarin MISTÄ RAKKAUS ALKAA – Kuvia kantanäystä, kasvusta, rakkaudesta…

Tiedotusasia II:

BODY, DIGI ja SOME – psykoterapian näkökulmasta 14.-15.9.

Tiedotusasia II:

Suomen nuorisopsykiatrinen yhdistys ry - Finlands ungdomspsykiatriska förening rf Helsingin psykoterapiayhdistys ry – Helsingfors psykoterapiförening rf Yhteistyössä järjestävät koulutuspäivät BODY, DIGI ja SOME – psykoterapian näkökulmasta Paikka: Aika: Luennoitsija: Tulkki: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki 14. - 15.9.2018 Professori, psykoanalyytikko ALESSANDRA LEMMA Kimmo Absetz Päivien puheenjohtajat: perjantaina psykologi, psykoterapeutti Axel Aminoff lauantaina psykologi, psykoterapeutti Olli Salo